Πενσυλβάνια

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Πενσυλβάνια

Ακίνητα προς πώληση στην Πενσυλβανία

Συνορεύει στα βόρεια με το κράτος της Νέας Υόρκης και τη λίμνη Erie, στα ανατολικά με το Νιου Τζέρσεϋ και το Ντελαγουέρ, στα νότια με το Μέριλαντ και τη Δυτική Βιρτζίνια, στα δυτικά με το Οχάιο.

Αν ψάχνετε για ένα σωστό μέρος όπου η αγορά της ιδιοκτησίας σας προς πώληση Πενσυλβάνια θα μπορούσε να είναι το σωστό μέρος. Η Πενσυλβάνια είναι γνωστή ως Quaker State και βρίσκεται στις βορειοανατολικές και κεντροατλαντικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών.

Είναι διάσημο για την έδρα Liberty Bell, αλλά το κράτος είναι πολλά να προσφέρει.

Η Πενσυλβανία, αν και μικρότερη σε μέγεθος από άλλα κράτη, είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη. Το κράτος είναι 33 από τα 50 από την άποψη του μεγέθους, αλλά είναι το 5ο πιο πυκνοκατοικημένο.

Η Πενσυλβάνια είναι καλά εδραιωμένη σε σύγκριση με κάποιες "πιο πρόσφατες" πολιτείες σε μία από τις αρχικές αποικίες των 13 Ηνωμένων Πολιτειών.

Το κράτος συνορεύει με τη λίμνη Erie και τις εκβολές του Delaware και έχει πάνω από 100 μίλια ακτογραμμής.

Πενσυλβάνια είναι ένα κράτος πλούσιο σε βιομηχανίες. Ορισμένα παραδείγματα πρωτογενών βιομηχανιών που επηρεάζουν την οικονομία της Πενσυλβανίας είναι η γεωργία, ο τυχερός, ο κινηματογράφος και ο τραπεζικός τομέας. Υπάρχουν επίσης ορισμένα ιστορικά παραδείγματα παραγωγών χάλυβα, ιδιαίτερα στο Πίτσμπουργκ.

Το ποσοστό ανεργίας στην Πενσυλβάνια βρίσκεται σχεδόν σε ισορροπία με τον εθνικό μέσο όρο, γεγονός που αποτελεί δείκτη μιας υγιούς κανονικής αγοράς. Επί του παρόντος, το ποσοστό ανεργίας στην πολιτεία ανέρχεται στο 4,8%, το ίδιο το προηγούμενο έτος.

Η Πενσυλβάνια βλέπει ποσοστά αξιολόγησης για κάθε λογαριασμό στην πολιτεία.

Οι τιμές των ακινήτων προς πώληση στην Πενσυλβάνια αυξήθηκαν κατά την περίοδο από ένα μήνα και ένα έτος και ακόμη και τα τελευταία 18 χρόνια αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 78%. Αυτό σημαίνει ότι ένα ακίνητο προς πώληση στην Πενσυλβάνια που αγόρασε το 2000 σχεδόν διπλασίασε την αξία του τώρα.

Στην αγορά ακινήτων της Πενσυλβανίας, το 66% των κατοίκων είναι ιδιοκτήτες δικών τους κατοικιών.

Μια αιτία τιμών είναι μια πρόβλεψη για τα προάστια σε πολλά μέρη της Πενσυλβανίας.

Το 2018 θα είναι ίσως το έτος κατά το οποίο η τάση των νέων που ζουν σε μητροπολιτικές περιοχές θα εξαφανιστεί και θα αποφασίσει να εγκατασταθεί σε πιο λογικές προαστιακές κατοικίες.

Η Πενσυλβάνια προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μέρη που ζουν από τις σύγχρονες πόλεις σε μικρότερες και γραφικές πόλεις, καθώς και σε πολλές βιομηχανικές πόλεις. Παρ 'όλα αυτά, ορισμένες πόλεις αντιμετωπίζονται από την άποψη των ευκαιριών.

Ένα παράδειγμα είναι το Chesterbrook, PA. Chesterbrook έχει βαθμολογηθεί το καλύτερο μέρος για να ζήσει στην Πενσυλβάνια, ώστε είναι η ιδανική πόλη για να βρείτε ένα ακίνητο προς πώληση στην Πενσυλβανία ..

Η μέση αξία του σπιτιού στο Chesterbrook είναι υψηλότερη από τον εθνικό μέσο όρο, αλλά πάνω από το 80% των κατοίκων συμπεριλαμβάνονται στην περίπτωσή τους σε σχέση με το ενοίκιο. Αυτός είναι ένας καλός δείκτης μιας εύλογης ισορροπίας μεταξύ μισθών και οικονομικού κόστους.

Houserville είναι ένα άλλο υπέροχο μέρος στην Πενσυλβάνια για να ζήσει. Η αγορά ακινήτων του Houserville είναι χαμηλότερη από την υπόλοιπη πολιτεία, αλλά η πόλη θεωρείται ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσει.

Με το αυξανόμενο κόστος στις αστικές περιοχές και την αύξηση της επιθυμίας της προαστιακής πόλης, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα γίνει η αγορά ακινήτων της Πενσυλβάνια το 2018 και το 2019.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 15438

Πώληση Βίλα, Πενσυλβάνια, Filadelfia, Philadelphia, West Mount Airy,19119

932,163.85EUR
Πώληση
Βίλα

406.45 m²
Don ~ ~ ~ χάσετε αυτό το υπέροχο, πεμπτουσία Αρχική Φιλαδέλφεια που σε ένα γαλήνιο Ακινήτου! Αυτή η όμορφη που Συντηρείται Κέντρο Hall Colonial αποπνέ...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB